Suboptimering af rådighedsbeløbet

Der er en række forskellige udgifter, der er i dannernes privatøkonomi. I et udgiftsbudget er der fx. TV-licens. Men der er en masse poster, hvor vi kan spare nogle monetos. Her er en række gode finter, som du kan bruge til kroner nul.

Den mest overkommelige fremgangsmåde for dig til at blive styrtende rig på, er via en kapitalpension. Det udtalte en intelligent dame . For os er det normalt den mest sandsynlige metode at blive kapitalstærk på. Så du bør spekulere på, at sætte dig ind i denne opsparingsform, med de gunstige potentialer, der er i din alderspension.

Forsikringsdækninger er det man indkøber i håbet om, aldrig nogensinde at få brug for forsikringerne. Du skal nøjeseende gennemtænke dine faktiske behov og ikke blot gøre som alle de andre. Der er højst sandsynligt forsikringer, du egentlig ikke har brug for og som du kan undvære. Det er en reel risiko, du må leve med. Når du har valgt, så handler det om at skalere dine forsikringsdækninger ned til et bundniveau. Skal din indboforsikring kun forsikre f.eks. 105.000 kr. eller/og kan du leve med en selv risiko på 95.000 kr., hvis dit hjem nedbrænder til jorden?

Sparekasser er ligeledes en post, hvor der ofte er gode penge at finde. Afvigelsen mellem de dyreste og de aller billigste banker er mega stor. Vi snakker om, op til 3.900 kr. månedligt for en median 2 børnsfamilie + boliglån. Lån til køb af ejerlejlighed er det største enkeltstående køb, som man møder. Lån er stor grad det vigtigste man skal være fokuseret på, når du vil forbedre din privatøkonomi. En ting er renterne, men også dagskursen er vigtig. Omlægning af lån er noget, der kan forskønne din økonomiske formåen. En vigtigere parameter er forsinkelse af lån. Lån kan sammenlignes med forskydning af tid. Hvis man kan vente med lån for eksempel 12 mdr. med at låne penge og i stedet for spare ligesvarende op i denne periode, så har du dels nedbragt din gæld, men også renteudgifterne.

Er du medlem hos en fagforening, så får du adgang til en stribe medlemstilbud. Du kan også spekulere på at udmelde dig. Der er for resten hurtige penge at spare på en billigere fagforening. Nogle personer har tvunget valg af fagforening igennem jobkontrakt. Men man kan altid prioritere kun at nøjes med en a-kasse. Fagforeninger kan hjælpe dig med både forsikring og sundhed – så overvej om det er dumt at udmelde dig, hvis du haroplever for eksempel stress.

Mad er den del i din økonomi, som konstituerer den absolut største del. Nogle kan leve for et meget lille rådighedsbeløb, hver md, så er der andremennesker, som forkæler sig med enorme pengebeløb på feks. eksklusiv take-out. Et er hvis du køber din mad ude i byen på enten cafe eller take away – men den virkelig store byrde er den mad du køber og bager hjemme. I dette tilfælde findes der det traditionelle indkøb i supermarkedet, som man tager med hjem. Beklageligvis er mange underlagt for uforudsigelige køb, der resulterer i at kassebonen stiger drastisk. Et råd er, at du køber dine mad på internettet, via de nemme virtuelle supermarkeder. Her kan du både handle de traditionelle madvarer, men yderligere også de mange innovative udbud af måltider i kasser.

Du bør efterse dine forbrug, så du skærer ned indenfor alle steder af din husøkonomi. Således kan du ende op med at have et meget større beløb til de dejlige ting af dig hverdag. Tak fordi du læste min blog.