Måltidskasser og økonomi

Der er mange forskellige udgifter, som findes i det danske folks privatøkonomi. I et udgiftsbudget er der feks. forsikringer. Og der er en række steder, hvor vi kan spare nogle skejser. Her er en række gode tips, som du kan tilgå uden at betale.

Den mest overkommelige fremgangsmåde for dig til at blive ved muffen på, er ved hjælp af en private pension. Det postulerede en intelligent vismand nøgternt. For alle er det statistisk den mest plausible metode at blive mange millionær på. Så vi bør tænke over, at sætte sig mere ind i pensionsopsparing, med de værdifulde alternativer, der findes i din kapitalpension.

Forsikringsdækninger er det vi bestiller i håbet om, aldrig nogensinde at få dem benyttet. Du bør nøjeseende gennemtænke dine faktiske behov og ikke bare gøre som andre. Der er nok forsikringer, du ikke behøver og som du kan være foruden. Det er en vurderet risiko, du må tage. Bagefter du har valgt, så handler det om at skalere dine forsikringsdækninger ned på et absolut minimum. Skal din påhængsvognforsikring kun forsikre fx 160.000 dkk eller kan du acceptere en selvbetaling på 19.000 kroner, hvis dit hus nedbrænder til jorden?

Sparekasser er ligeledes et område, hvor der ofte er mange penge at spare. Forskellen mellem de mest eksklusive og de billige banker er gigantisk. Vi hører om, op til 4.100 dkk pr. md. for en gennemsnitlig 2 børnsfamilie plus real kredit. Lån til køb af rækkehus er det største isolerede køb, som mange har i sit liv. Kassekredit er i det hele taget noget man skal være fokuseret på, hvis du vil optimere din private finanser. Et er renteudgifterne, men også dagskursen er kritisk. Låneomlægning er en ting, som kan optimere din økonomiske formåen. Den vigtigste størrelse er forsinkelse af lån. Lån kan paralleliseres med forcering af tid. Hvis man kan undlade for eksempel 17 mdr. med at låne og i stedet for spare op i denne periode, så har du nedbragt lånstørrelsen, men også renteudgifterne.

Er du med hos den rette fagforening, så får du mulighed for at få en del medlemsfordele. Du kan også tænke over at melde dig ud. Der er hurtige penge at spare på en billigere fagforening. Nogle folk har automatisk valg af fagforening igennem overenskomsten. Men man kan jo prioritere blot at nøjes med en arbejdsløshedskasse. Fagforeninger kan støtte dig med både forsikringer og sundhed – så tænk over om det er klogt at spare pengene, hvis du lider af fx stress.

Din mad er det sted i din private finanser, som konstituerer den største part. Nogle mennesker kan overleve for et beskedent beløb, hver md, så er der andre, der bruger gigantiske pengebeløb på fx dyr mad. En ting er hvis du køber mad ude i byen på enten reastauration eller fastfood delivery – men den helt store byrde er den mad du køber og bager der hjemme. Her findes der det traditionelle indkøb i supermarkedet, som man bærer hjem. Beklageligvis er vi skydeskive for impulskøb, der resulterer i at indkøbssedlen bliver for lang. Et tip er, at du handler dine mad på internettet, via de effektive eSupermarkeder. Der kan man handle traditionelle madindkøb, men desuden også de dejlige fristende udvalg af kasser med mad – se mere på https://www.online-supermarkeder.dk/

Du skal gennemse dine konti, så du sparer på alle steder af din økonomi. Således kan du ende op med at besidde et langt større beløb til de dejlige ting af hverdagen. Tak fordi du læste med på bloggen.